Tisztelt  Lovagtársak!

Tájékoztatok minden érdeklődőt, hogy a 2015. július 24-26.-i Nagyborzsovai Lovagi Ceremónia és Főzőverseny kiutazására történő jelentkezés végső leadásának határideje május 03.- vasárnap este.

Természetesen akik már jelentkeztek, azok szerepelnek a listán. Akik még nem jelentkeztek, azoktól vasárnapig várom a jelzést.

A létszám megállapítása után állítjuk össze a részletes útitervet és a további tudnivalókat. Ide másolom a korábbi felhívás kérdéses részét és várom válaszaitokat.

A programok:                                           1. Beregszászi főzőverseny és rendavatás

Ahogy azt január 27. levelemben írtam, még 2015. évben megalakul a Lovagrend új egysége, a SZABADTŰZI LOVAGREND KÁRPÁTALJAI  RENDJE.

A Lovagrend új részének beiktatása, az ott dolgozó lovagok avatása július 26-án lesz, a Beregszász melletti

Nagyborzsován,  Kárpátalján,  Ukrajnában.

Lovagtársunk, Rusznák Diána a jeles esemény kapcsán egy nagyszabású, nemzetközi főzőversenyt is szervez aminek kiírását már korábban is elküldtem.                                                                      A Szabadtűzi Lovagrend buszos kiutazást szervez a rendezvényre. Jelentkezni lehet a szelektiv@t-online.hu e-mail címen.

Indulástervezettideje:2015.július24.-énreggelBudapestről, később meghatározandó helyről. Az M3 autópálya

mentén, előre egyeztetett helyen, több helyen is fel tudjuk venni Lovagtársainkat. (Hatvan környéke, Mezőkövesd környéke, Miskolci elágazás, Nyíregyháza környéke.)

Hazautazás: 2015. július 26. 17.00 körül, Az eredményhirdetés után (tekintettel arra, hogy másnap hétfő van)

A szombati napra, 2015. július 25.-re Lovagtársunk, Rusznák Diána szervez programot a jelenlevőknek. A programban szerepel többek között a Munkácsi vár, a Beregvidéki múzeum, a Schőnborn kastély és a Mezőkaszonyi gyógy- és termálfürdő meglátogatása, illetve egy ebéddel egybekötött borkóstolás Makkosjánosiban, a Beregvidéki Borház pincéjében.

A vasárnapi program a rendezvényen való részvétel. Aki szeretne, versenyezhet, aki pedig csak érdeklődik, az megtekintheti a rendezvény, kísérő programjait illetve részt vesz a Szabadtűzi Lovagrend Kárpátaljai Rendje megalakulásán (ennek okán lovagi öltözetet hozni kell.).

Részvételi j: 35.000 Ft/

Az ár tartalmazza:

-  Két éjszaka szállás a Family Hotel***-ben, reggeli, ebéd, vacsora ellátást,

-  részvételt a szombati programban, ennek keretében a buszos utazást, a belépőket, illetve a borkóstolós ebédet valamint egy kisebb ajándékcsomagot.

-  A buszos utazást Budapest Nagyborzsova Budapest útvonalon a Lovagrend által biztosított nagybusszal. Kérem, Lovagtársaimat, hogy a verseny minél sikeresebb megvalósítása és az új lovagok avatásának feledhetetlenné tétele érdekében  a  lehető  legnagyobb  számban  vegyünk  részt  a  versenyen és a ceremónián.

A versenyen való versenyzőkénti részvételi szándékotokat pedig Rusznák Diána lovagtársunknak a drusznk@ gmail.com e-mail címen, illetve Nekem a szelektiv@t-online.hu címen jelezhetitek, lehetőleg minél hamarabb, de legkésőbb a versenykiírásban szereplő jelentkezési határidőig.